MINILOMA Härmän kylpylässä

Hyppää mukaan lomatestaajiemme matkaan!

Kun Sirpa muutti naapuriin, Soile tiesi nopeasti löytäneensä sydänystävän. Naiset juhlistivat ystävyyttään hemmottelulomalla Härmän Kylpylässä.

Härmän Kylpylä tarjoaa täydelliset puitteet perheen minilomaan. Perheen viikonloppuun mahtui uimista, leikkejä ja pelejä ja perheen yhteistä aikaa.

Loma ja pako arjesta tekee hyvää kaikille. Lasten kanssa lomailu on kuitenkin väistämättä erilaista kuin aikuisten kesken reissaaminen.

Jukka ja Sari menivät naimisiin vuonna 2017, mutta häämatka jäi tuolloin tekemättä. Viikonloppu Härmän Kylpylässä toimi siis tavallaan pariskunnan viivästyneenä häämatkana.

Korona-aika on muuttanut matkustustottumuksiamme, mutta loman ja rentoutumisen tarve ei ole poistunut mihinkään. Päinvastoin lepääminen ja itsestä huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan.

Härmän Kylpylässä tanssiharrastukseen voi yhdistää helposti miniloman. Saman katon alta löytyvät majoituspalvelut, kylpyläosasto, ravintolat ja hemmotteluhoidot. 

Miltä kuulostaisi täyden palvelun hyvinvointiloma, jossa yhdistyisivät kylpylä, herkullinen ruoka, hemmottelu sekä monipuolinen liikuntatarjonta? Liikunta ja ulkoilu ovat olennainen osa hyvinvointia.

Vastuullisesta matkailusta puhutaan paljon ja ihmiset ovat entistä kiinnostuneempia tekemään vastuullisempia valintoja matkustamisessa. Kotimaanmatkailun suosio on kasvanut ja se elää tällä hetkellä kultakauttaan.

Härmän Kylpylän ja Iltalehden valitsemat minilomatestaajat kävivät alkuvuodesta viettämättä viikonlopun mittaisen kylpyläloman Härmän Kylpylässä Etelä-Pohjanmaan Ylihärmässä.