Catering

Pääsiäisen ruokamyynti 2022

Voit tilata & noutaa pääsiäisen herkut meiltä!

Tee tilaus myyntipalveluumme 12.4.2022 mennessä p. 06 4831 600 / myynti@harmankylpyla.fi

Onko juhlat tulossa ja tarjottavien miettiminen aiheuttaa päänvaivaa?

Uudistimme ja monipuolistimme Kuntsarin oman catering-palvelun. Tarjolla on useita pääruokia, lisäkeruokia, keittoja, salaatteja ja jälkiruokia. Lisäksi shopista löytyy vanhat tutut Kuntsarin täytekakut ja voileipäkakut. Voit ostaa tuotteita yksittäin tai koostaa kokonaisen aterian.
Tilaa tarjoilut ja maksa kätevästi pankkitunnuksilla, luottokortilla tai vaikkapa osamaksulla.

Cateringtuotteiden minimitilausmäärä on 10 annosta ja minimitoimitusaika on 7 vuorokautta. Hinnat ja annoskoot on ilmoitettu yhtä henkilöä kohti. Hinnat päivittyvät tilatun määrän mukaan ostoskoriin.

Huom. uusi shop rakentuu parhaillaan, sillä välin tiedustelut & tilaukset myyntipalveluumme p. 06 4831600 / myynti@harmankylpyla.fi

Buffet & lounas

Härmän Kylpylän legendaarinen buffetpöytä odottaa sinua! Monipuolinen salaattipöytä, runsaat liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot lämpimässä pöydässä sekä tietenkin jälkiruoat houkuttelevat herkuttelemaan ravintolassamme.

Kotipizza

Härmän Kylpylästä löytyy Kotipizza Shop-in-Shop Pizzatilaukset ravintolan aulabaarista numerosta 06-4831 588, myös nouto aulabaarista !  

Riihi ala carte

RIIHI on puitteiltaan moderni, hengeltään Pohjalainen ja Härmäläinen korostaen paikallista historiaa ja elämäntapaa. RIIHI A´la Carte -listalta löydät maukkaat herkut lähialueen raaka-aineista valmistettuina

X