Catering

Onko juhlat tulossa ja tarjottavien miettiminen aiheuttaa päänvaivaa?

Uudistimme ja monipuolistimme Kuntsarin oman catering-palvelun. Tarjolla on useita pääruokia, lisäkeruokia, keittoja, salaatteja ja jälkiruokia. Lisäksi shopista löytyy vanhat tutut Kuntsarin täytekakut ja voileipäkakut. Voit ostaa tuotteita yksittäin tai koostaa kokonaisen aterian.
Tilaa tarjoilut ja maksa kätevästi pankkitunnuksilla, luottokortilla tai vaikkapa osamaksulla.

Cateringtuotteiden minimitilausmäärä on 10 annosta ja minimitoimitusaika on 7 vuorokautta. Hinnat ja annoskoot on ilmoitettu yhtä henkilöä kohti. Hinnat päivittyvät tilatun määrän mukaan ostoskoriin.

Tilaukset kätevästi shopista

Kylpylän oma verkkokauppa toimii kätevänä tilauskanavana. Tutustu osoitteessa shop.harmankylpyla.fi

Annathan tilauksen toivotun noutoajankohdan lisätieto-kentässä. Voit kirjoittaa kenttään myös muita tilaustasi koskevia yksityiskohtia. Jos haluat lisätietoja tuotteista ja tilauksesta, keittiömestarimme vastaa puheluihin ma-pe klo 8-15 välisenä aikana, puh. 050-307 6189. Lähetämme tilauksestasi tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin.

Tuotteet ovat tarjoiluvalmiina Härmän Kylpylän astioissa pöytään nostettaviksi, astiat on palautettava meille käytön jälkeen (myös likaisena voi palauttaa).
Voit myös vuokrata astiat kauttamme juhliisi. Meillä on hyvä valikoima erilaisia laseja, aterimia sekä erikokoisia lautasia niin ruokatilaisuuksiin kuin myös kahvitilaisuuksiin. Rikkoutuneista tai kadonneista astioista perimme asiakkaalta niiden hankintahinnan.

Voiko juhlien järjestäminen enää olla helpompaa !

Catering-menu

Myös pikkujoulumenun voi tilata nyt shopista. Minimitilausmäärä 10 henkilöä. Pidä pikkujoulu yksityisesti työpaikalla tai kotona. Tilaa tarjoilut meiltä ja keskity itse juhlaan!

Pikkujoulun catering-menumme on ”hetivalmis”, eli herkut ovat jo valmiiksi tarjoiluastioissa. Menu on monipuolinen, se sisältää mm. runsaasti kalaa, pateeta, erilaisia salaatteja, talon omaa joulukinkkua, lanttu-, maksa- ja porkkanalaatikkoa ja jouluista jälkiruokaa.
Hinta alkaen 26 € / hlö
Pikkujoulumenu: shop.harmankylpyla.fi

Buffet & lounas

Härmän Kylpylän legendaarinen buffetpöytä odottaa sinua! Monipuolinen salaattipöytä, runsaat liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot lämpimässä pöydässä sekä tietenkin jälkiruoat houkuttelevat herkuttelemaan ravintolassamme.

Kotipizza

Härmän Kylpylästä löytyy Kotipizza Shop-in-Shop Pizzatilaukset ravintolan aulabaarista numerosta 06-4831 588, myös nouto aulabaarista !  

Riihi ala carte

RIIHI on puitteiltaan moderni, hengeltään Pohjalainen ja Härmäläinen korostaen paikallista historiaa ja elämäntapaa. RIIHI A´la Carte -listalta löydät maukkaat herkut lähialueen raaka-aineista valmistettuina

X