Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tiedote

Hei kaikille

Me Härmän Kylpylässä haluamme osaltamme myös varmistaa turvallisen ympäristön asiakkaillemme.

Toimimme turvallisesti, vastuullisesti ja noudatamme viranomaisohjeita mm. hygieniasta ja turvaväleistä.
Härmän Kuntokeskuksen keskeisimmät toimenpiteet ja ohjeistukset yleisen siivous- ja hygieniatason nostamisen lisäksi ovat:

  • Desinfioi kuntosalilla ja kentillä kaikki käyttämäsi laitteet / välineet heti käytön jälkeen.
    Desinfiointisuihkeet löytyvät sekä kuntosalilta, että kentiltä.
  • Käsien pesu, yskiminen ja aivastaminen THL:n ohjeistuksen mukaisesti (ohjeet esillä yleisissä tiloissa)
  • Käsidesin aktiivinen käyttö, käsidesiä löytyy Areenan aulasta, kuntosalin aulasta, kentiltä.
  • Halutessasi voit käyttää suusuojaa tai hengityssuojainta, suojaimet tulee hankkia itse. Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja ole yhteydessä puh. (06) 4831 600 / Härmän Kylpylä
    Tervetuloa turvallisin mielin Härmän Kylpylään!

Härmä golf ja Areenan vastaanotto palvelee:


Ma-Pe: 09.00-20.00

La-Su: 09.00-18.00

Areenan aukioloaikojen ulkopuolella voit lunastaa kuntosalilipun hotellin vastaanotosta. Kuntosalin aukioloajat löydät kuntosalin sivulta.

Tiedustelut ja varaukset numerosta (06) 4831 600 myyntipalvelu tai sähköpostilla myynti@harmankylpyla.fi

Härmän Kylpylän oma Liikunta- ja vapaa-aikakeskus Anssin Jussin Areena sijaitsee samalla tontilla päätalon kanssa, etäisyys on vain 100 metriä!
Laaja lajivalikoimamme mahdollistaa monipuolisen harjoittelun vuodenajasta riippumatta. Voit tehdä kunnon hikitreenin kuntonyrkkeilyn, spinningin, rullaluistelun (175 m sisärata), soudun tai lukuisien palloilulajien parissa.
Henkilökuntamme opastaa Teidät alkuun uusien lajien parissa.
Härmän Kylpylästä kuntoa kaiken ikäisille!

Urheilu & turnaukset

Anssin Jussin Areena soveltuu hyvin mm. salibandy-, lentopallo ja sulkapalloturnauksiin. Kentän mitat riittävät täysimittaiselle 20 x 40 metrin salibandykaukalolle ja kenttä jakautuu esim. kolmeen lentopallokenttään (3 m suoja-alueet) tai kuuteen sulkapallokenttään. Myös Yleisurheilijat ovat löytäneet mm. Areenan sisäradan monet mahdollisuudet talviharjoitteluun.

Tiedustelut ja varaukset numerosta (06) 4831 600  myyntipalvelu tai sähköpostilla

Lisätiedusteluja voi tehdä myös suoraan Areenasta puh. (06) 4831 381 tai sähköpostilla liikuntahalli@harmankylpyla.fi . Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää.

Kuntoilua Areenassa

Tutustu ohjattuihin tunteihin ja erilaisiin kuntoilupaketteihin kuten KuntoStartti ja Oma Valmentaja, jotka auttavat Sinut hyvin alkuun kuntoilussasi. Paketit sopivat niin aloittelijalle kuin aktiivikuntoilijallekin.

Lisäksi Areenasta löytyy uusi, hyvä tasoinen ja viihtyisä kuntosali. Anssin Jussin Areenan kenttä soveltuu hyvin mm. salibandy-, lentopallo ja sulkapalloturnauksiin.

Proshopin kautta kuntoilemaan

Anssin Jussin Areenan Proshopista löydät asusteita ja välineitä sekä sisäliikuntaan että ulkoiluun. Proshopin valikoima tarjoaa perus asusteita ja kuntoiluun liittyviä välineitä niin golfista kiinnostuneille kuin kuntoliikkujille nuorisoa unohtamatta.

X