”Sillä pikkupuukolla eli junkilla syärähän askista voita ja näperrethän palavattua lamphanreittä, krassathan piippua ja pirethän pikkupoijat kuris. Isoo puukkoo on pitopuukkoo, sitä käytethän häis, ristiääsis, naittajaasis, kirkos ja maahanpanijaasis. Ja sitte sillä ratkothan raavasten miesten kesken periaatteellisia kysymyksiä.”

Kahvila Junki on uudistettu ja siirretty osaksi ravintolamaailmaa. Junki löytyy nyt hotellin ja ravintolan aulasta ja on ihan talon sydämmessä keskipisteenä ja kohtauspaikkana. Junki cafe & bar on A-oikeuksin toimiva täysin uudistettu kahvila ja matkamuistomyymälä. Aulabaari Junkissa voit nauttia pientä suolapalaa, kahvia, virvokkeita tai ihania makeita donitseja, munkkeja, leivonnaisia ja muuta makeaa herkkua. Junkissa voit tehdä myös pienet matkamuisto-ostokset ja pelata Veikkauksen rahapelejä. Junkin matkamuistovalikoimasta löydät kotimaisten ja paikallisten käsityöläisten tuotteita, kosmetiikkaa sekä välttämättömyystarvikkeita kuten kampoja, kylpytossuja ja sukkia.

Kahvila Junki palvelee Sinua

 

Avoinna 3.6.-11.8.2024
su – to klo 9.00 – 23.00
pe – la klo 9.00 – 24.00

 

Junkin shop

Aulassamme sijaitsevasta matkamuistomyymälästämme löydät niin matkamuistot, paikalliset tuotteet kuin päivittäistarvikkeita.

Lisäksi valikoimassamme on kauhavalaisen Hopeapuron ihania koruja. Hopeapuro on vastuullinen korubrändi, jonka valikoimasta löytyy mm. Design from Finland -koruja sekä käsintehtyjä Fair Trade -koruja Nepalista ja Turkista. Kaikki Hopeapuron korut ovat nikkelivapaita. Tervetuloa tutustumaan ja ihastelemaan laadukkaita ja edullisia koruja.
Hopeapuron 1-laatuisen valikoiman löydät shopistamme.
Olemme avanneet lisäksi kahvilan aulaan Hopeapuron outletin, jossa myymme mm. valikoimista poistuvia tuotteita -40% alennuksella.

Katso myös

Buffet & lounas

Härmän Kylpylän legendaarinen buffetpöytä odottaa sinua! Monipuolinen salaattipöytä, runsaat liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot lämpimässä pöydässä sekä tietenkin jälkiruoat houkuttelevat herkuttelemaan ravintolassamme.

Kotipizza

Härmän Kylpylästä löytyy Kotipizza Shop-in-Shop Pizzatilaukset ravintolan aulabaarista numerosta 06-4831 588, myös nouto aulabaarista !

 

Riihi ala carte

RIIHI on puitteiltaan moderni, hengeltään Pohjalainen ja Härmäläinen korostaen paikallista historiaa ja elämäntapaa. RIIHI A´la Carte -listalta löydät maukkaat herkut lähialueen raaka-aineista valmistettuina