RAvintolamaailma

KAHVILA JUNKI

Kahvila Junki on A-oikeuksin toimiva 60-paikkainen kahvila ja matkamuistomyymälä. Junkissa voit nauttia mm. pientä suolapalaa, virvokkeita tai makeita leivonnaisia.

TUTUSTU

Buffet & lounas

Härmän Kylpylän legendaarinen buffetpöytä odottaa sinua! Monipuolinen salaattipöytä, runsaat liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot lämpimässä pöydässä sekä tietenkin jälkiruoat.

TUTUSTU

Riihi a’la carte

RIIHI on puitteiltaan moderni, hengeltään Pohjalainen ja Härmäläinen korostaen paikallista historiaa ja elämäntapaa. Menumme vaihtuvat 3 kertaa vuodessa.

TUTUSTU

Kotipizza

Härmän Kylpylästä löytyy Kotipizza Shop-in-Shop. Pizzatilaukset ravintolan aulabaarista numerosta 06-4831 588, myös nouto aulabaarista!

TUTUSTU

Rolls

Rolls on saapuu Härmän Kylpylään 30.4.2021!

TUTUSTU

Banketti

Upea 60-paikkainen ravintola palvelee niin pieniä, intiimejä tilaisuuksia, kuin myös erilaisten juhlien ja kokousten pitopaikkana. Tule tutustumaan Banketin ihmeelliseen maailmaan!

TUTUSTU

Catering

Onko juhlat tulossa ja tarjottavien miettiminen aiheuttaa päänvaivaa? Monipuolinen catering-palvelumme ratkaisee ongelmasi!

TUTUSTU

Take away

Härmän Kylpylästä take away -herkut kotiin! Kotipizza, a´la carte, päivän lounas, suolaiset ja makeat herkut - nouda mukaan!

TUTUSTU

Draivi -terassi

Anssin Jussin Areenan Draivi -terassilla nautiskelet kauniista kesäpäivästä jäätelön kera, tai ilman viilentyessä kuuman kahvikupposen äärellä. Draivi -terassilla on 30 asiakaspaikkaa.

TUTUSTU
X