Kuntotestaus

Peruskestävyyskunto testataan polkupyöräergometritestillä, kehon painoindeksin (BMI) sekä vyötärönympäryksen mittauksella, joista testattava saa testipalautteen ja harjoitusohjelman peruskestävyyden ylläpitämiseksi tai parantamiseksi.
Hinta 45 € / hlö.

InBody kehon koostumusmittaus kertoo lihas-, rasva, ja luukudoksen määrän sisältäen viskeraalisen rasvan osuuden, lihasmassan jakautumisen kehossa, rasvaprosentin, sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän.
Hinta 25 € / hlö.

Kunnon testipaketti sisältää molemmat edellämainitut testistöt (polkupyöräergometri+InBody).
Hinta 60 € / hlö.

Mattotesti on hapenottokyvyn testi, jossa määritetään sykkeen avulla testattavan maksimaalinen hapenottokyky ja harjoitussykealueet, joita voidaan hyödyntää harjoitteluohjelmien laadinnassa sekä kunnon kehittymisen seurannassa.
Hinta 55 € / hlö.

Mobiilitestiasema

Fyysisen kunnon testausta liikuteltavan testiyksikön muodossa. Testiasema pystytetään yrityksen tilohin ja testaus onnistuu helposti osana työpäivää. Testattavat saavat yksilöllisen palautteen ja harjoitusohjelman. Sisältö suunnitellaan yhteistyössä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa, jossa huomioidaan eri ammattiryhmien tarpeet ja keskeiset kuormitustekijät.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Sykevälimittaukseen perustuva mittausmenetelmä antaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa testattavan voimavaratasapainosta eli kuormituksesta ja sen hallinnasta, levon palauttavista vaikutuksista ja liikunnan vaikuttavuudesta. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen sekä terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille. Testattava saa analyysistä palautteen jatkosuosituksineen sekä kirjallisen raportin.

Kysy lisää näistä ja meidän muista testeistä
Nina Karlsberg p. 050 370 5044
nina.karlsberg@harmankuntoutus.fi

Varaukset: myyntipalvelu p. 06 4831 600
myynti@harmankylpyla.fi

X