Ilta- ja liikuntaryhmät

Ilta- ja liikuntaryhmät Härmässä

Syyskausi tuo tullessaan uusia tuulia!

Tarjolla energistä menoa neljälle päivälle viikossa! Ohjatut tuntimme sopivat ihan jokaiselle, sillä ammattitaitoiset ohjaajamme ottavat kaikki huomioon. Tule rohkeasti mukaan, mutta varo – näihin voi koukuttua! 
Syyskausi päättyy 16.12.2022.

 

Lataa sovellus ja ota kaikki irti! 

Olemme ottaneet käyttöön My Wellness-sovelluksen, joka on sinulle täysin ilmainen!
Sovelluksen käyttäjät pääsevät varaamaan paikkoja ohjatuille tunneillemme (tunneille rajoitettu henkilömäärä, ennakkoon paikan varanneet ovat etusijalla), sekä saavat sovelluksen kautta etuja ja ohjeita mm. kuntosalimme laitteiden käytöstä.
Sovelluksessa on myös mahdollista tehdä oma kuntosaliharjoitus ohjelma, sekä tallentaa harjoituksia seurantaa varten! Sovellus on mahdollista synkronoida myös esim. Polarin, Garminin ja Stravan sovellusten kanssa. 

Lataa sovellus
Härmän Kylpylä sovelluksen pääsykoodi:
harmankylpyla

Voit tutustua sovellukseen ennen kuin lataat sen. Samalta sivustolta löydät myös ohjevidoet sovelluksen lataamiseen, käyttöönottoon ja käyttöön.
Tutustu sovellukseen TÄÄLLÄ

 

Hinnasto 2022

Kuntosali ja ryhmäliikunnat
Kertakäynti (kuntosali, ryhmäliikunta) 7€
Allasjumppa kylpylässä kertakäynti 14€ (kk korttilaisille +5€/kerta)
Kuukausikortti kuntosali TAI ryhmäliikunta 40€/kk
Alennusryhmät (eläk. opisk.) 30€/kk
10-kertakortti 63€
Osta kuntosalikorttiisi myös ryhmäliikunta tai ryhmäliikuntakorttiisi kuntosalin käyttöoikeus +10€/kk
Vuosisopimus kuntosali TAI ryhmäliikunnat 240,00€
Vuosisopimus kuntosali+ryhmäliikunnat 300,00€
Vuosisopimus kuntosali TAI ryhmäliikunnat alennusryhmät (eläk. opisk.) 180,00€
Vuosisopimus kuntosali+ryhmäliikunnat (eläk. opisk.) 240,00€

 

VARAA PAIKKASI TUNNILLE KALENTERISTA – MAKSU AREENAN KASSALLE

Kun olet tehnyt My Wellness- tilin, pääset varaamaan paikan ohjatulle tunnillemme.
Ennakkoon ohjatulle tunnille paikan varanneet ovat etusijalla. Jokaiselle tunnille on rajoitettu osallistujamäärä.
Klikkaa kalenterissa ”varaa”, kirjaudu omilla tiedoillasi ja varaus on valmis. Voit varata paikan helposti myös omassa My Wellness -sovelluksessasi!

Areenan kassalla voit maksaa varauksen käteisellä, pankkikortilla tai liikuntaedulla.
Mahdolliset peruutukset pitää tehdä viimeistään 2 tuntia ennen ohjatun tunnin alkamista.
Ohjeet sovelluksen käyttöön löydät täältä.

LIIKUNTAKALENTERI JA TUNTIKUVAUKSET

MAANANTAI

Klo 18.00 Kuntonyrkkeily 45min
Ohjaajat: Juho & Satu
Paikka: Anssin Jussin Areenan nyrkkeilytila & kenttä
Tuntikuvaus: Tunnilla tehdään monipuolisesti lihaskuntoa sekä nostellaan sykkeitä. Tunti sopii kaikille jotka ovat valmiita haastamaan itseään ja menemään pois omalta mukavuusalueelta saavuttaakseen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tunnilla tehdään paljon kuntonyrkkeily harjoituksia sekä toiminnallista lihaskuntoharjoittelua. Mukaan et tarvitse kun sisäliikunta vaatetuksen ja juomapullon. Hikitakuu!!

TIISTAI

Klo 17.30 Tehokiinteytys 45min
Ohjaaja: Piia
Paikka: Anssin Jussin Areenan kenttä
Tuntikuvaus: Omalla kehonpainolla tehtäviä lihaskuntoharjoituksia ja sykkeen nosto-osuuksia. Tavoitteena maksimoida kalorinkulutus ja haastaa lihakset kiinteytymään. Tunti sopii monenlaiselle liikkujalle, sillä jokainen voi tehdä harjoitukset omalla tasollaan.

Klo 18.25 Zumba® 45min
Ohjaaja: Piia
Paikka: Anssin Jussin Areenan kenttä
Tuntikuvaus: Energinen fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa. Tunnin rakenne koostuu intervalliharjoittelusta, jossa suorituksen intensiteetti vuorotellen nousee ja laskee. Tunnin aikana kulutat tehokkaasti kaloreita, sillä liikkeet ovat helppoja ja mukaansa tempaavia!

Klo 19.20 Kehonhuolto 45min
Ohjaaja: Piia
Paikka: Anssin Jussin Areenan kenttä
Tuntikuvaus: Kehonhuoltotunnin tavoitteena on parantaa ryhtiä ja nivelten liikeratoja sekä vähentää lihaskireyksiä. Harjoitteet nopeuttavat palautumista ja parantavat kudosten aineenvaihduntaa.

KESKIVIIKKO

Klo 17.30 Strong Nation® 45min
Ohjaaja: Piia
Paikka: Anssin Jussin Areenan kenttä
Tuntikuvaus: Korkeatehoinen intervallitunti, jossa musiikki motivoi sinut haastamaan itsesi viimeiseen hikipisaraan asti. Omalla kehonpainolla tehtävät koko kehoa kuormittavat liikkeet kehittävät tehokkaasti kestävyyskuntoa, voimaa ja nopeutta. Tunti sopii monentasoisille liikkujille, sillä liikkeitä on mahdollista muokata niin haastavammaksi kuin kevyemmäksikin.

Klo 18.25 Spin, sisäpyöräily 45min
Ohjaaja: Piia
Paikka: Anssin Jussin Areenan kenttä
Tuntikuvaus: Sisäpyöräily kehittää kestävyyskuntoa ja sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle. Tunnin alussa ohjaaja opastaa tarvittaessa pyörän säädöt.

Klo 19.30 Aqua Zumba® (allasjumppa) 45min
Ohjaaja: Piia
Paikka: Kylpylä – saapuminen hotellin vastaanoton kautta.
Tuntikuvaus: Mukaansatempaava vesijumppatunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien siivittämänä. Harjoitusvastuksena toimiva vesi kiinteyttää lihaksia joka suunnasta ja maksimoi tehokkaan kaloreiden kulutuksen.

TORSTAI

Klo 18.00 Kahvakuula 45min
Ohjaaja: Satu
Paikka: Anssin Jussin Areenan kenttä
Tuntikuvaus: 
Tutustutaan kahvakuulaharjoitteluun. Mukaan voi tulla vasta-alkajat tai kokeeneet kuulaajat. Käydään läpi perustekniikkaa ja tehdään monipuolisesti harjoituksia oman kuntotason mukaiseseti. Mukaan et tarvitse omaa kahvakuulaa mutta jos sinulta sellainen löytyy niin ehdottomasti omakaveri mukaan. Käydään myös läpi harjoituksia jota voi myös kotona turvallisesti toteuttaa. Kahvakuulailu on loistava kiireisen ihmisen liikuntamuonto, teet samalla sekä lihaskuntoharjoittelua että hapenottokykyä parantavaa harjoittelua. Jokainen tunti on varmasti erilainen.

Klo 18.00 Äijätreeni 45min

Ohjaaja: Juho
Paikka: Anssin Jussin Areenan nyrkkeilytila ja juoksurata
Tuntikuvaus: 
Nyt kaikki miehet ylös sohvalta ja haastamaan itseään kuntoilemaan! Tunnilla tehdään monipuolisesti lihaskuntoharjoittelua äijämäiseen tyyliin tosissaan mutta ei totisesti. Mukaan voi tulla ihan jokainen taustasta tai kuntotasosta riippumatta kaikille löytyy tasoisensa kilpailija eli sinä itse!! Juho tietää mitä kovaa harjoittelu on ja piiskaa varmasti teistä irti parhaan version itsestä! Rohkeasti reenaamaan!


TUTUSTU OHJAAJIIMME!

PIIA KORKIAMÄKI

Piia on koulutukseltaan luokanopettaja ja yrittäjä yrityksessä nimeltä BodyGuard Fitness. Piia on ohjannut jumppia jo 22 vuoden ajan. Ohjausvalikoimaan kuuluvat TehoKiinteytys, Strong Nation®, Zumba®, Aqua Zumba®, Zumba® Step, Zumba® Toninig, sisäpyöräily, pumppi, keppijumppa ja kehonhuoltotunnit. Lisäksi alkukeväästä -23 Piia saa myös auktorisoidun personal trainerin pätevyyden.

Kannustan eritasoisia liikkujia tulemaan rohkeasti mukaan tunneille ja kokeilemaan eri lajeja. Ohjaajana huomioin niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin liikkujat ja annan vaihtoehtoja harjoitteluun. Nähdään tunneilla!

SATU LEHTONEN

Satu on 36 vuotitas lähihoitaja. Työskennellyt akuuttihoidossa yli 15 vuotta. Nyrkkeilyssä Satu on saavuttanut 6 Suomenmestaruutta ja 3 Pohjoismaden mesteruutta.
Satu on harrastanut liikuntaa monipuolisesti koko aikuisiän. IKSA- kahvakuulaohjaaja koulutus. Aktiivisen urheilija-arjen lisäksi ohjannut kuntonyrkkeilyä, toiminnallista harjoittelua sekä spinningiä.

Motto; liikunta ei vie energiaa vaan tuo sitä! Satun toive olisi, että omaa hyvää energiaa voisi tartuttaa muihin ja kaikille löytyisi itselle sopiva tapa nauttia liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta.

JUHO HAAPOJA

Juho on 42-vuotias kolmen lapsen isä.
Juho on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon (HU-VAT).

Moni onkin seurannut tämän kaksinkertaisen Euroopan unionin mestarin nyrkkeilyuraa jännityksellä.

 Juholla on vankka kokemus niin yksilö- kuin ryhmä- ja joukkuevalmentamisesta.

Tule rohkeasti mukaan!

.

X