alk. 154 €/ yö

KAHDEN HENGEN HUONEET

Härmän Kylpylästä löytyy yhteensä 156 huonetta, jotka sijaitsevat päärakennuksen hotellisiivissä kolmessa eri kerroksessa. Kaikki kahden hengen huoneemme ovat varattavissa myös yhden hengen käyttöön. Lähimmät huoneet sijatsevat aivan pääaulan, hotellin vastaanoton ja kahvila Junkin läheisyydessä.

Mikäli matkustat lemmikin kanssa, meillä on varattavissa 6 kpl lemmikkihuoneita.
Varaukset numerosta (06) 4831 600.

Basic -huoneita hotellissamme on 12 kpl. Huoneet on uusittu tammikuussa 2023. Basic-huoneet sijaitsevat hiljaisessa pohjakerroksessamme. Huoneissa on perusvarusteina tv, wc, suihku, hiustenkuivain, käsi- ja kylpypyyhe sekä kylpytakki.

Standard huoneita hotellissamme on 90 kpl. Huoneet sijaitsevat kahdessa eri kerroksessa ja niitä on kahta eri tyyppiä. Osassa huoneista on tavallisen hotellivarustuksen lisäksi mm. liikkumista helpottavia tukikahvoja ja isot oviaukot, jotka mahdollistavat sujuvan kulkemisen myös apuvälineitä käyttäville. Huoneissa on perusvarusteina tv, wc, suihku, hiustenkuivain, käsi- ja kylpypyyhe sekä kylpytakki.

Superior huoneita hotellissamme on 20 kpl. Huoneet on täysin remontoitu vuoden 2020 aikana. Huoneet sijaitsevat kahdessa eri kerroksessa.
Huoneiden suunnittelussa on painotettu paikallisuutta ja ekologisuutta niin materiaali- kuin kalustevalinnoissakin.
Superior huone on mahdollista varata myös neljän hengen perhehuoneeksi. Huoneissa on perusvarusteina tv, wc, suihku, hiustenkuivain, käsi- ja kylpypyyhe sekä kylpytakki.

Minisuiteja (40m2) hotellissamme on 32 kpl. Ne ovat tilavia kahden huoneen huoneistoja. Huoneissa on perusvarusteina tv, wc, suihku, hiustenkuivain, käsi- ja kylpypyyhe sekä kylpytakki. Kaikissa minisuiteissa on minibar ja parveke.

Sviittejä Härmän Kylpylässä on 2kpl. Sviiteissä on erillinen makuuhuone, olohuone ja kylpyhuone jossa kylpyamme sekä sauna. Sviitit on uusittu tammikuussa 2022 ja kantavat nimiä Väkevä ja Lempiä. Huoneissa on perusvarusteina tv, wc, suihku, hiustenkuivain, käsi- ja kylpypyyhe sekä kylpytakki. Lisäksi minibar ja parveke.

 

Varausten peruutusehdot

Varausten yleiset peruutusehdot:
Peruutukset kuluitta varausta edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.

Ryhmien kylpylälomien, loma- ja kokouspakettien peruutusehdot:

 • Peruutukset 1 kk ennen veloituksetta
 • Alle kuukautta ennen saapumista veloitamme varauksen arvosta 50 %
 • Peruutukset alle 7 vrk 40 € / hlö
 • Peruuttamattomat varaukset täydellä hinnalla.
mukavuudet
 • Maksuton aamupala
 • Maksuton kylpylän käyttö
 • Suihku
 • WLAN
 • TV
 • 20m2
 • Maksuton pysäköinti
Muut huoneet

Perhehuoneistot / Minisviitti

Hinta alkaen 214€/yö

Sviitti

Hinta alkaen 297€/yö

Majoitustarjoukset
ja paketit

Lomatarjoukset

Levähdä lakeudella
2 vuorokautta alk 164,00 €/hlö