Nippe-Norsu löysi Härmän Kylpylän!

Nippe-Norsu on pienen elämänsä kiertänyt sirkuksen kanssa. Käydessään kavereittensa kanssa Härmän Kylpylässä, päätti hän jäädä asumaan tänne Kylpylään, kun talossa on niin mukavaa ja paljon kivaa tekemistä.
Katso tästä kun Nippe lomailee.

Kun haluaa, että joku leikittää!

Koulujen loma-aikoina on tarjolla pienille päiväohjelmaa, joka vie mennessään. Ohjatusti ja muiden lasten kanssa on aina kiva leikkiä. Ja loma-aikoina saatetaan nähdä pilkahdus Nippe-Norsusta aamiaissalissa, kun se käy kurkkimassa että jokainen syö kunnon aamupalan.

Mistä Nippe-Norsu erityisesti tykkää?

Kun leikittää oikein kamalasti!
No tietysti Nippe-Norsu tykkää Vekaraviidakosta. Se on Nippe-Norsun lempipaikka missä vain mielikuvitus on rajana. Siellä pystyy leikkimään kotileikeistä aina toiminnallisiin viidakkoseikkailuihin. Vekaraviidakosta löytyy mm. satukirjoja, palapelejä, duploja, leluja, liukumäki ja seikkailusilta. Lasten lautapelejä (mm. Alias ja Kimble) voi lainata hotellin vastaanotosta. Vekaraviidakko on hieno jatko upealle ulkoleikkialueelle, josta löytyy mm. erilaisia kiipeilytelineitä, keinuja ja hiekkalaatikko.
Vekaraviidakko on täysin ilmainen leikkipaikka kaikille pienille lapsille!

Nippe-Norsu tykkää siitä, että Vekaraviidakko on kaikille kavereille maksuton, avoinna joka päivä klo 8-20.00. Voi leikkiä omatoimisesti tai ohjatusti. Sinne on esteetön kulku ja tekemistä riittää kaikille alle 7 –vuotialle.

Kun alkaa väsyttämään!

Hotellin vastaanotossa pienempikin ihminen ylettyy ihan aikuisten korkeudelle sisäänkirjoittautuessa. Härmän Kylpylä on rakentanut portaat vastaanottotiskin yhteyteen. 

Härmän Kylpylä on myös siitä kiva, että perhehuoneita riittää. Lapset saavat nukkua omassa huoneessa ja vanhemmat omassa. Kaikkein pienimmille on lastenruokia varten mikropisteet käytävillä. Se on kätevää!

Kylpylässä on kivaa!

Nippe-Norsu kyllä suosittelee Härmän Kylpylää kaikille lapsenmielisille. Kylpylässä on kivaa. Kylpylässä lasten leikkialtaat ja aina +32 astetta satoi tai paistoi.

Nippe-Norsu toivottaa kaikki vieraansa tervetulleeksi lasten ikiomaan Härmän Kylpylään.