Referenssit ja asiakastarinat

LähiTapiola & Härmän Kylpylä b2b-kutsukilpailu sai asiakkailta täydet pisteet

Räätälöimme yrityksille all inclusive -golf-tapahtumia, joissa ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii kaikesta niin, että pelipäivänä asiakasyrityksemme saa keskittyä täysin kutsuvieraiden, eli omien asiakkaidensa kanssa seurusteluun. Sijaintimme pituussuunnassa keskellä Suomea on loistava – olemme puolivälissä sekä etelästä että pohjoisesta tulevia. Tänne ei ole kenelläkään kovin pitkä matka saapua!
Lue miten järjestimme yhdessä LähiTapiolan kanssa b2b-kutsukilpailun. Kutsuimme kummatkin omia asiakkaitamme viettämään unohtumatonta golf-päivää kanssamme ja päivästä tuli ikimuistoinen.n loistava – olemme puolivälissä sekä etelästä että pohjoisesta tulevia. Tänne ei ole kenelläkään kovin pitkä matka saapua!

Maidontuottajille räätälöitiin ikimuistoiset hyvinvointipäivät

Osuuskunta Maitosuomi järjesti Härmän Kylpylässä kolmipäiväiset hyvinvointipäivät maitotilallisille ja heidän perheilleen. Saimme kiitosta erityisesti siitä, kuinka hyvin kaikki järjestelyt sujuivat paitsi ennen tapahtumaa, myös tapahtuman aikana. Henkilökunta oli aina valmiina auttamassa ja varmistamassa, että kaikki sujui mutkattomasti.

Aikaa oli varattu myös hyvinvoinnista huolehtimiselle sekä rennolle yhdessäololle.

Tuttuun paikkaan on helppo tulla
yhä uudestaan

Parkanon Seudun Hengitysyhdistys on järjestänyt suosittuja ryhmämatkoja Härmän Kylpylään jo yli kymmenen vuoden ajan. Virkistys- ja kuntoilupäivät keräsivät tänäkin vuonna täyden bussilastillisen osallistujia. Matkanjohtaja kiittelee Härmän Kylpylän joustavuutta, toiveisiin pystyttiin vastaamaan aivan viime minuuteillakin.

Parkanon Seudun Hengitysyhdistykselle räätälöitiin kolmen vuorokauden pituinen ryhmämatka majoitus- ja kylpyläpalveluineen, ruokailuineen ja tansseineen sekä extrana vielä hemmotteluhoidot koko porukalle.

Hevosväki viihtyi aluepäivillä Härmässä

Suomen Ratsastajainliiton kerran vuodessa järjestettävillä aluepäivillä on tärkeä rooli valtakunnanlaajuisesti toimivan yhdistyksen eri aluejaostojen ja vapaaehtoisten yhteentuomisessa. Tällä kertaa järjestysvuorossa oli Pohjanmaan jaosto ja aluepäivät järjestettiin täällä meillä Härmän Kylpylässä. Vieraita saapui ympäri Suomea.