Yritystilaisuudet golfin ja hyvän ruoan parissa

Härmä Golfin komeisiin lakeusmaisemiin sijoittuva kenttä, ystävällinen palvelu ja rento tunnelma sekä erinomainen ruoka tarjoavat loistavat puitteet ikimuistoisten asiakastapahtumien luomiseen.

Räätälöimme yrityksille all inclusive -golf-tapahtumia, joissa ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii kaikesta niin, että pelipäivänä asiakasyrityksemme saa keskittyä täysin kutsuvieraiden, eli omien asiakkaidensa kanssa seurusteluun. Sijaintimme pituussuunnassa keskellä Suomea on loistava – olemme puolivälissä sekä etelästä että pohjoisesta tulevia. Tänne ei ole kenelläkään kovin pitkä matka saapua!

Asiakastarina: Lue miten järjestimme yhdessä LähiTapiolan kanssa b2b-kutsukilpailun. Kutsuimme kummatkin omia asiakkaitamme viettämään unohtumatonta golf-päivää kanssamme ja päivästä tuli ikimuistoinen.

 

LähiTapiola & Härmän Kylpylä b2b-kutsukilpailu sai asiakkailta täydet pisteet

Järjestimme toukokuun viimeisellä viikolla yhteisen golftapahtuman asiakkaillemme LähiTapiolan kanssa. Alkukesän ajankohta sopi hyvin monen kutsutun kalenteriin ja myös sääolosuhteet pistivät parastaan. Pelipäivää saatiin viettää jopa 25 asteen hellelukemissa puolipilvisen taivaan säästäessä pelaajat pahimmalta paahteelta.

B2b-kutsukilpailu aloitettiin runsaalla hotelliaamiaisella Härmä Golfin viihtyisässä klubiravintolassa. Aamiaisen jälkeen vuorossa olivat tervetulopuheet sekä kisainfo.

 • Oikein kovasti tervetuloa kaikille, nämähän ovat niitä parhaimpia työpäiviä. Keli on aivan mahtava, järjestelyt toimivat, kenttä on hyvä, seura mitä parhainta ja vielä kun peli olisi edes kohtalaista, niin hyvä päivä tästä tulee, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan toimitusjohtaja Kari Niemelä avasi.

Härmän Kylpylän toimitusjohtaja Jan-Erik Hagfors kävi läpi päivän kulkua ja toivotti vieraat tervetulleiksi.

Parhaat ideat syntyvät usein, kun heittäydytään vähän vapaalle

Kumppanuusajattelua, sitähän se on parhaimmillaan tämmöinen tapahtuma, jossa yrityksen kokoontuvat keskenään, tarinoivat mukavia ja syntyy uusia hyviä ideoita, Hagfors pohdiskeli asiakkaille järjestettävän golf-päivän merkitystä pidemmällä aikavälillä.

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan kumppanuusjohtaja Teemu Virtanen aloitti tapahtuman suunnittelun kanssamme jo alkuvuodesta. Useita tapahtumia järjestäneen Virtasen mottona onkin, että elämyksiä ei tehdä hetkessä, vaan ne vaativat pitkäjänteistä työtä.

Virtanen kertoo golfin olevan yksi parhaimpia tapoja tutustua asiakkaaseen.

 • Kumppanuudessa kaikki kaikessa on luottamus ja tunteminen. Tässä pystyy oikeasti tutustumaan ja sitä kautta käymään sitä omaa keskustelua. Kyllä tämä on yksi parhaimpia tapoja, joita olen itse löytänyt, golfia jo jonkun aikaa harrastanut Virtanen pohti.

LähiTapiola & Härmän Kylpylä b2b -kutsukilpailuun osallistui reipas 40 hengen porukka. Yhteinen vire oli hyvä heti aamusta lähtien.

 • Olemme tosi iloisia, että näin moni vastasi kutsuun. Ja kyllähän tämä aivan eri lailla tavoittaa, kun ollaan jossain muualla kuin maakuntakeskuksessa, Niemelä kiitteli.

Päivän tähtäimessä siinsivät erityisesti rento tapahtuma ja uudet tuttavuudet.

– Se mikä tässä on hienoa, on erityisesti se, että täällä Härmänmaalla sopivasti voidaan yhdistää niin Etelä-Pohjanmaan kun Pohjanmaan yrittäjät. Luodaan verkostoitumismahdollisuus ja se mahdollistaa kiinnostavia kohtaamisia. Kaikkia toki yhdistää myös rakkaus golfiin, Hagfors sanoo.

Pelipäivä onnistui yli odotusten

Peli alkoi kello kymmeneltä aamulla yhteislähdöllä. Sitä ennen oli ehditty vaihtaa kuulumisia kaikessa rauhassa, sillä aamiainen aloitettiin jo kello 8.30. Aikataulu oli tehty tarkoituksella väljäksi, sillä vain silloin jää aikaa keskustelulle.

Vieraat toivotettiin kädestä pitäen tervetulleiksi heti klubitalon ulkopuolella ja samalla kullekin vieraalle ojennettiin henkilökohtaisesti tiitikut, pallot ja mailaharja. Joukkueet oli määritelty siten, että jokaisesta joukkueesta löytyi joko Härmän Kylpylän tai LähiTapiolan edustus.

Golf-kärryihin pakattiin mukaan myös evästä sekä kylmää juotavaa.

 • Ottakaa tästä mukaan kaikkea, mikä maistuu. Ja kun pyörähdätte tii-ykkösellä, sieltä löytyy lisää virvokkeita ja Jaska grillaa teille siellä makkaroita. Nälkä pitäisi pysyä loitolla, jotta peli pysyy hyvänä. Maaliin tullessa nautitaan sitten vielä yhdessä täällä hyvä barbeque-lounas, Hagfors ohjeisti pelaajia.

Tarjottavat viimeisen päälle

”Armeija marssii vatsallaan” pätee myös yritysasiakkaisiin ja ruokahuollon tärkeyttä onnistuneen päivän luomisessa ei voikaan liikaa korostaa. Toteutimme yritysgolftapahtuman ruokahuollon all inclusive -periaatteella, eli päivä alkoi hotellitason aamiaisella, pelin aikana kentällä oli makkara- ja virvoketarjoilu ja päivä huipentui vielä BBQ-lounaaseen, jolle vieraat saivat liittyä sitä mukaa, kun kentältä palasivat. Vieraiden seurustellessa ja nauttiessa herkullista grillilounasta terassilla, suoritetiin pisteenlasku ja ruokailun jälkeen olimmekin valmiita palkintojenjakoon.

 • Lisämausteena meillä oli tässä tapahtumassa vielä kentällä kiertävä caddie, joka tarjoili virvokkeita kuuman päivän virkistykseksi sekä valokuvaaja, joka mahdollisti tapahtumien tallentamisen yhteiselle pilvipalvelulle, josta jokainen mukanaolija voi ladata itselleen haluamansa kuvat ja muistella päivän tapahtumia myös myöhemmin, Hagfors kertoo.

Iso merkityksensä oli myös sillä, että kenttämestari oli henkilökohtaisesti virittänyt vielä aamulla kentän ja griinit kisakuntoon.

 • Päivä sujui hienosti. Sää oli komia ja porukan kanssa oli tosi hieno pelata. Hyvä pelaajakaarti pisti itseäkin tsemppaamaan, niin että jännite pysyi mukavasti yllä koko kierroksen, Hagfors kommentoi.

Joukkuekisa toi päivään oman hienon lisänsä. Pärjätäkseen vähintään kahden joukkueesta pitäisi onnistua, joten pelaajat tsemppasivat toinen toistaan.

 • Aika meni nopeasti, vaikka olikin viiden tunnin peli. Ja kumminkin siinä välillä sivutaan aina noita työasioita. Kun tullaan entistä paremmin tutuiksi, niin se helpottaa jatkoa. Asiakkaat olivat todella tyytyväisiä, että tämä oli hienosti järjestetty tapahtuma, Hagfors ynnää.

Myös LähiTapiolalla oltiin päivään tyytyväisiä.

 • Tarjoilut ja kaikki järjestelyt pelasivat erittäin hyvin. Saimme tosi hyvää palautetta ja iloisia ilmeitä. Tuntuu että kaikilla on ollut hauskaa ja hyvä kierros, Niemelä kiittelee.

Asiakkaan roolissa olleet MSK Groupin miehet olivat samoilla linjoilla.

 • Fiilis on aivan mahtava ja sen vielä kruunasi hyvä ruoka. Annan kyllä täydet 5/5 pisteet päivälle, MSK Plastin toimitusjohtaja Jaakko Lipponen kehaisi.

MSK Groupin konsernijohtaja Timo Lehtioja oli samoilla linjoilla.

 • On aina mukava käydä tällaisissa tapahtumissa, jotka on hyvin järjestetty. Tällaiset tilaisuudet ovat oivallisia tapahtumia oppia tuntemaan uusia ihmisiä ja verkostoitua. Härmä Golfilla on loistavat puitteet, lisäksi tarjoilut olivat hyviä ja ruoka erittäin maistuvaa. Lisäksi täällä on erinomainen caddymaster järjestämässä kisoja, siitä erityiskiitos, Lehtioja kiittää.

Ensi kesänä uudestaan

Yhdessä toteutettu tapahtuma todettiin onnistuneeksi konseptiksi ja se aiotaan ehdottomasti ottaa uusiksi ensi kesänä.

LähiTapiolalla on pitkä kokemus erilaisten asiakastapahtumien järjestämisestä ja yhteistä asiakastilaisuutta järjestäessämme saimme nauttia itsekin LähiTapiolan kumppanuusjohtaja Teemu Virtasen pitkästä kokemuksesta isojen asiakastapahtumien järjestäjänä.

 • Virtasella on laadukas lähestyminen tapahtumien järjestämiseen: Kun tehdään, niin tehdään sitten kunnolla ja pieteetillä. Kun kaikki tietävät omat roolinsa, on lopputuloksena myös asiakkaille turvallinen matka päivän tapahtumaan, tiedetään missä mennään ja miten mennään, Hagfors kiittää.

Myös Niemelä kertoo nauttivansa tapahtumien järjestämisestä yhdessä Virtasen kanssa.

 • Teemulta tulee aina tarkat aikataulut, kuka tekee mitäkin ja milloin.

Kiitos siis Teemulle ja etenkin kaikille vieraillemme!