Väylä 9 viheriöltä

Härmä Golf – Golfkenttä, joka kutsuu pelaajansa takaisin

Härmän Kylpylän kupeeseen on rakennettu täysipainoinen golfkenttäkokonaisuus. Härmä Golf & Academyn golfkenttä tulee olemaan Eurooppa Tour -tason Golf-areena ja samalla korkealuokkainen golfpelin opetus- ja harjoitteluakatemia. Kentän rakentamisen ensimmäinen vaihe valmistui keväällä 2004, jolloin käyttöön tulivat harjoitusalueet ja ’etuysi’. Kentän arkkitehti, DA SAFA, golfkenttäsuunnittelija Kosti Kurosen tehtävänkuvaus oli yksinkertainen: ”Haluamme golfkentän, joka kutsuu pelaajan aina takaisin!”


golfmailat

Härmä Golf & Academy

Härmä Golf & Academy on ratkaissut golfpelistä kiinnostuneen aloittelijan ja edistyneen harjoittelijan tarpeet komeasti: normaalin golfklubin yhteyteen on liitetty golfpelin opetukseen ja jatkokoulutukseen keskittyvä golf-akatemia. Kun tähän vielä liitetään Liikunta- ja vapaa-aikakeskus Anssin Jussin Areenan ja Härmän Kylpylän tarjoamat erittäin monipuoliset aktiviteetit, voidaan puhua todella vetovoimaisesta golfkentästä.

Tutustu tästä Härmä Golfiin!


golf_2

Golfkauden paketit Härmän Kylpylässä

Lyönnin päässä Kuntsarista sijaitsee laadukas golfkenttäkokonaisuus Härmä Golf, johon kannattaa käydä tutustumassa.Golfpaketti 1 vrk 70,00 € /henkilö

  • majoitus 2 hengen huoneessa
  • 1x aamiainen
  • 1x Green Fee Härmä Golfin kentälle tai Ruuhikosken kentälle
  • kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö
  • vapaa-ajan ohjelma

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 35 € /vrk
Puolihoitolisä 14€ /henkilö /vrk
Tanssit 5 €/hlö/vrk

Härmä

63° 8' 33.6696'' N
22° 49' 21.4176'' E

Tervetuloa!

[wpgmza id="1"]
X