Tällaisia lomia suomalaiset nyt kaipaavat

Tutustu Härmän Kylpylän tarjouksiin ja suosittuihin majoitus- ja hemmottelupaketteihin.

Korona-aika on muuttanut matkustustottumuksiamme, mutta loman ja rentoutumisen tarve ei ole poistunut mihinkään. Päinvastoin lepääminen ja itsestä huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan.

Kotimaanmatkailun suosio on suurempaa kuin koskaan ja suomalaiset ovat valmiita maksamaan laadukkaasta majoituksesta ja palveluista.

Tulit sitten läheltä tai kauempaa, puolison tai ystävän seurassa tai yksin, Härmän Kylpylä Etelä-Pohjanmaalla Ylihärmässä tarjoaa upeat puitteet lomailuun. Täydellinen irrottautuminen arjesta onnistuu jo viikonlopun aikana. Rentouttavan ja ylellisen hemmotteluloman järjestäminen on Härmän Kylpylän ydinosaamisaluetta.

Sen pääsivät kokemaan myös Härmän Kylpylän minilomatestaajat Soile Brushane ja Sirpa Saalasvuo. Ystävykset viettivät hyvinvointiviikonlopun, johon kuului hemmotteluhoitoja, kylpemistä, hyvää ruokaa ja ulkoilua.

Testaa suosikkihoidot

Hemmottelevat hieronnat ja kosmetologin hoidot kuuluvat kylpylälomaan. Härmän Kylpylästä löytyy laaja valikoima erilaisia hoitoja Soilen ja Sirpankin testaamasta rentouttavasta aromahieronnasta ihon ja kehon hyvinvointia edistäviin kosmetologisiin hoitoihin.

Alkuvuoden suosikkihoitoihin kuuluu esimerkiksi talvi-ihoa ihanasti syväkosteuttava Phytomer Hydra Originel -kasvohoito.

Myös ripsien kestotaivutus, jalkahoito ja klassinen hieronta ovat aina suosittuja klassikkoja. Löydät koko hoitovalikoiman täältä.

Helppoa ja huoletonta lomailua

Jos haluat päästä rentouttavalle lomalle mahdollisimman vähällä vaivalla, Härmän Kylpylän suositut loma- ja hemmottelupaketit ovat loistava ratkaisu.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi kolmen vuorokauden Loma lakeudella! -paketti, johon kuuluu majoituksen lisäksi puolihoitoruokailut sekä 50 minuutin klassinen hieronta ja valinnan mukaan joko jalkahoito tai Phytomer Hydra Originel -kasvohoito?

Upean ja uudistetun kylpyläosaston, saunojen sekä kuntosalin vapaa käyttö kuuluvat aina Härmän Kylpylän majoituksiin.

Paketit ovat olleet erittäin suosittuja alkuvuoden aikana. Voit tutustua Härmän Kylpylän erilaisiin majoituspaketteihin ja muihin tarjouksiin täältä.

Panosta majoitukseen ja ruokaan

Kokonaisvaltaiseen hemmottelulomaan kuuluu olennaisena osana viihtyisä majoitus ja herkullinen ruoka – jota ei tarvitse tehdä itse.

Luksusta kaipaaville hyvä huonevalinta on Härmän Kylpylän vastaremontoitu sviitti, jollaisessa myös Soile ja Sirpa yöpyivät. Sviitissä on erillinen makuuhuone sekä oma sauna ja parveke. Myös minisuitet ja superior-huoneet on remontoitu vuosien 2020–2021 aikana.

Vaikka Härmän Kylpylässä riittää tekemistä sisätiloissa, on välillä kiva pistäytyä myös ulkona ihastelemassa lakeuksia. Kylpylän lähistöllä on hyviä ulkoilureittejä ja talvisin myös hiihtoladut. Kävelysauvoja, lumikenkiä ja fatbike-pyöriä on mahdollista vuokrata käyttöön.

Ruokailun suhteen Härmän Kylpylässä on varaa mistä valita. Puolihoidon sisältäviin paketteihin kuuluu aina lounas tai päivällinen monipuolisessa buffet-ravintolassa, mutta sen lisäksi on mahdollista varata pöytä laadukkaasta à la carte -ravintola Riihestä. Molemmat ravintolat keräsivät kehuja minilomatestaajilta.

Härmän Kylpylässä on muuten herkuttelijoille aivan oma majoituspaketti, Makumatka Härmässä, jossa yhden tai kahden vuorokauden majoitukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen Riihi-ravintolassa.

Katso majoituspaketit ja tarjoukset täältä ja varaa seuraava lomasi.