Pappi vai lääkäri

Pappi vai lääkäri

13maaliskuu18:0020:00Pappi vai lääkäri

Event Details

Lääkäri Matti Rekiaro mukana Pappi vai lääkäri? -illassa Härmän kylpylässä

Hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä pohditaan Pappi vai lääkäri? -illassa keskiviikkona 13.3. klo 18.30 Härmän kylpylässä. Kahvitus alkaa klo 18. Illan teemana on ”Hyvinvoinnin palikat”, ja siitä keskustelevat sisätautien erikoislääkäri Matti Rekiaro ja pastori Lasse Pesu. Juontajana toimii sairaalapastori Raimo Lähteenmaa. Mukana on myös kappalainen Anssi Massinen.

– Suomi on hyvinvointivaltio, ja suomalaiset ovat kyselyiden mukaan maailman onnellisin kansa. Silti pinnan alla kuplii, ja osa väestöstä voi pahoin. Näkyviä oireita ovat muun muassa yksinäisyys, työuupumus ja mielenterveysongelmat. Miten voisimme edistää terveyttä ja hyvinvointia?  Mistä asioista ylipäänsä koostuu hyvä elämä? Onko ihminen oman onnensa seppä vai ajopuu, jota geenien virta viskoo pyörteissään? pohtivat Rekiaro ja Pesu.

Ohjelman loppupuolelle on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Paikan päältä löytyy kristillisten kirjojen myyntipöytä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Järjestäjinä ovat Härmän kylpylä, Kauhavan seurakunta ja Suomen Raamattuopisto.

 

more

Time

(Wednesday) 18:00 - 20:00