Heartful Härmä -hyväntekeväisyysgolftapahtuma & Järjestömarkkinat

Heartful Härmä -hyväntekeväisyysgolftapahtuma & Järjestömarkkinat

26elokuu12:0018:00Heartful Härmä -hyväntekeväisyysgolftapahtuma & Järjestömarkkinat

Event Details

Hyväntekeväisyysgolftapahtuma

Heartful Härmä -hyväntekeväisyysgolftapahtuma Härmä Golf Academy ry:n uudistetulla, 12 väyläisellä golfkentällä perjantaina 26.8.2022.
Golfkilpailun pelimuotona toimii kahden hengen scramble tasoituksellisena lyöntipelinä. Hyväntekeväisyyden osallistumismuotoja on monia, lisätietoja TÄÄLLÄ.

Vuoden 2022 tapahtuman suojelijana toimii Petra Olli. Petraa pääset tapaamaan hyväntekeväisyystapahtuman yhteydessä!

Järjestömarkkinat

Hyväntekeväisyysgolfin yhteydessä ja Härmän Kylpylän yhteydessä järjestetään Järjestömarkkinat.

Järjestöt ovat mukana arjessa monella tapaa: ne antavat tukea ja neuvontaa, vertaisuutta, yhdessä olemista ja tekemistä – yhteisöllisyyttä ja osallisuutta! Järjestöt ja yhdistykset tuottavat myös palveluja ja ylläpitävät toiminnan puitteita tarjoamalla tiloja ja toimintaa. Järjestöjen toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja niihin on matala kynnys. Järjestömarkkinoilla tuodaan esille toiminnan kirjoa ja monipuolisia osallistumisen mahdollisuuksia. Järjestötoiminta on jokaista, myös yrityksiä ja heidän työntekijöidensä hyvinvointia varten!
Lisätietoja TÄÄLLÄ.

Ohjelmaa jokaiselle

Hyväntekeväisyysgolfin ja Järjestömarkkinoiden yhteydessä on mahdollisuus tutustua golfiin ohjaajan avustuksella (golfkentän harjoitusalue, Järjestömarkkinoiden viereinen nurmialue, vapaaehtoinen maksu).
Härmän Kylpylän aktiviteetit (mm. frisbeegolf), kioski sekä ravintolat palvelevat asiakkaita. Lapsille iso leikkialue Härmän Kylpylän yhteydessä.

Aikataulu:
12:00 Golfkilpailu
14:00 – 18:00 Järjestömarkkinat

more

Time

(Friday) 12:00 - 18:00