Pojat & Nippe_2

Lasten Härmä

 

Nippe-Norsu löysi Härmän Kylpylän!

Nippe-Norsu on pienen elämänsä kiertänyt sirkuksen kanssa. Käydessään kavereittensa kanssa Härmän Kylpylässä, päätti hän jäädä asumaan tänne Kylpylään, kun talossa on niin mukavaa ja paljon kivaa tekemistä.
Katso tästä Nipen oma mainos!


Pallomeressä_5

Mistä Nippe-Norsu erityisesti tykkää ?

Kun leikittää oikein kamalasti!
No tietysti Nippe-Norsu tykkää VekaraViidakosta. Se on Nippe-Norsun lempipaikka missä vain mielikuvitus on rajana. Siellä pystyy leikkimään kotileikeistä aina toiminnallisiin viidakkoseikkailuihin. VekaraViidakosta löytyy mm. pallomeri, liukumäki ja seikkailusilta. Vekaraviidakko on hieno jatko upealle ulkoleikkialueelle, joka on Kauhavan alueen monipuolisin leikkipuisto, tietysti PowerParkin huvipuiston rinnalla!
VekaraViidakko on täysin ilmainen leikkipaikka kaikille pienille lapsille!

Nippe-Norsu tykkää siitä, että VekaraViidakko on kaikille kavereille maksuton, avoinna aamusta iltaan, voi leikkiä omatoimisesti tai ohjatusti, sinne on esteetön kulku ja tekemistä riittää kaikille alle 7 –vuotialle.
 

Kurkista Nippe-Norsun VekaraViidakkoon tästä!


Buffet_tyttö & poika

lapset sillalla

Kun haluaa, että joku leikittää !

Koko kesän on tarjolla pienille päiväohjelmaa, joka vie mennessään. Ohjatusti ja muiden lasten kanssa on aina kiva leikkiä. Nippe-Norsu on luvannut myös koko kesän käydä katsomassa, että syödään kunnon aamupala. Ja satutuokiota ei kannata jättää väliin, eihän.

 

Kun alkaa väsyttämään!

Hotellin vastaanotossa pienempikin ihminen ylettyy ihan aikuisten korkeudelle sisäänkirjoittautuessa. Härmän Kylpylä on rakentanut portaat vastaanottotiskin yhteyteen. Ja eikä siinä kaikki. Vastaanoton väki antaa tullessa Nippe-Norsu pinssin, jonka voi laittaa rintaan merkiksi, että on Nippe-Norsun kaveri.

Härmän Kylpylä on myös siitä kiva, että perhehuoneita riittää. Lapset saavat nukkua omassa huoneessa ja vanhemmat omassa. Kaikkein pienimmille on lastenruokia varten mikropisteet käytävillä. Se on kätevää!


uimaripoika

Kylpylässä on kivaa!

Nippe-Norsu kyllä suosittelee Härmän Kylpylää kaikille lapsenmielisille. Kylpylässä on kivaa. Niin siis myös kylpylässä ! Lasten leikkialtaat ja aina +32 asetta satoi tai paistoi.
Nippe-Norsu toivottaa kaikki vieraansa tervetulleeksi lasten ikiomaan Härmän Kylpylään.

Härmä

63° 8' 33.6696'' N
22° 49' 21.4176'' E

Tervetuloa!

[wpgmza id="1"]
X