Tutustu meihin

Keskellä Etelä-Pohjanmaan lakeuksia

Härmän Kylpylä sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavan Ylihärmässä.
Meitä ympäröi mäntykangas ja lakeus – luonto onkin vahvasti läsnä.
Toimintamme on alkanut vuonna 1984, ja palvelumme ovat näiden 40 vuoden aikana laajentuneet melkoisesti.
Tänä päivänä hotellissamme on 156 huonetta, ravintolamaailmassamme reilut 600 asiakaspaikkaa, kylpylässämme kuusi allasta, kuntoutusosastollamme melkoinen osaajien joukko, wellness-osastollamme kattavat hemmottelupalvelut, takapihallamme on sisäliikuntahalli keilaratoineen sekä golfkenttä ja ympärillämme luontopolku eläinpatsaineen.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on päivän sana. Vastuullisuutta taloudellisesti, vastuullisuutta ekologisesti, vastuullisuutta sosiaalisesti. Meille vastuullisuus sopii kuin nenä päähän. Kuntoutustoiminnallamme tavoittelemme asiakkaille pidempää, laadukkaampaa elämää sekä pidempiä työuria. Kylpylähotellimme tarjoaa kaivattua arjen luksusta kylpyläpalveluiden, ravintolapalveluiden, majoituspalveluiden, liikuntapalveluiden ja wellness-palveluiden myötä. Koemme tärkeänä, että voimme mahdollistaa erittäin monipuoliset palvelut niin lapsiperheille, pariskunnille kuin ikäihmisille. Olemme saaneet vastuullisuustoimistamme myös sertifikaatit, joista olemme kovin ylpeitä.

Historiikki

”Rakennustöihin ryhdyttiin 1982 ja valmista oli vuoden 1983 lopussa. Tässä vaiheessa rakennettiin  75 kahden hengen huonetta, puolet nykyisestä ravintolatilasta ja osa nykyisestä kuntoutusosastosta. Toiminta alkoi vuoden 1984 alussa.”
Koko 40-vuotisen toimintamme historiikki ihan alkutaipaleilta nykypäivään hallituksemme puheenjohtajan kirjoittamana on nyt luettavissa.