Yhdessä olemme ympäristövastuullisia

Hotellillemme on myönnetty Green Key -ympäristömerkki.

Toimimme Gree Keyn vastuullisten ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme näin huolta ympäristöstämme.

Tutustu Härmän Kylpylän ympäristöpolitiikkaan täällä.

Millainen on vastuullinen kylpyläloma? Lue artikkeli täällä

 

HÄRMÄN KYLPYLÄN VASTUULLISET TEOT

Ympäristöystävälliset ruoka- ja juomavalinnat ravintoloissamme
Ympäristövastuullisuus näkyy meillä valikoimana lähiruokia ja juomia, luomuruokaa ja kauden kasvisruokaa. Nämä tuotteet on merkitty oheisella Green Key -merkillä, jonka löydät ravintolatarjonnastamme.

Lajittele ja kierrätä kanssamme
Hotellihuoneissa on käytössä roskakorit, jotka on jaettu kolmeen osaan: biojäte, energiajäte sekä metalli. Lisäksi hotellin vastaanoton alueelta löytyy keräyspiste, johon voitte jättää patterit, lasijätteen, lehdet sekä pahvijätteen. Ravintolamme biovaaka ohjaa sinua vähentämään lautashävikkiä.

Kiitos kun toimit energiaa säästäen
Energian säästämiseksi pyydämme sinua sammuttamaan TV:n sekä valot poistuessasi huoneesta. Hotellihuoneidemme lämpötila on vakioitu 21 asteeseen. Toivomme, että vältät termostaatin tarpeetonta säätämistä, suosittelemme pitämään termostaattia kohdassa 2.

Säästämme vettä
Säästä vettä, älä jätä hanaa tai suihkua turhaan päälle huoneessa tai kylpylässä. Jättämällä pyyhkeen kylpyhuoneen naulakkoon kerrot meille, että käytät sitä toisenkin päivän. Käytä samoja pyyhkeitä myös kylpylän puolella. Yhteistyöpesulamme Comforta on myös ympäristösertifioitu.

Pidämme hyvää huolta ympäristöstämme
Bussi, juna ja polkupyörä ovat ekologisia tapoja liikkua. Bussi ja juna-aikataulut löydät: www.matkahuolto.fi ja www.vr.fi , kuntopolun sekä polkupyöräverkostot löydät: www.harmankylpyla.fi/anssin-jussin-areena/luonto-liikunta/

Härmän Kylpylä toimii ympäristövastuullisesti
Jos haluat perehtyä lisää vastuullisuuteen, seuraa nettisivujamme ja someamme. Kerromme lisää vastuullisista toimistamme.