Härmän Kylpylän oma Liikunta- ja vapaa-aikakeskus Anssin Jussin Areena sijaitsee samalla tontilla päätalon kanssa, etäisyys on vain 100 metriä!
Laaja lajivalikoimamme mahdollistaa monipuolisen harjoittelun vuodenajasta riippumatta. Voit tehdä kunnon hikitreenin kuntonyrkkeilyn, spinningin,
rullaluistelun (175 m sisärata), soudun tai lukuisien palloilulajien parissa.
Areenalta löydät myös keilaradan!
Henkilökuntamme opastaa Teidät alkuun uusien lajien parissa.
Härmän Kylpylästä kuntoa kaiken ikäisille!

Härmä golf ja Areenan vastaanotto palvelee:

Aukioloajat:
Ma-Pe 10.00-21.00
La 9.00-20.00
Su 9.00-18.00

Ajalla 15.6.-4.8.2024:
Ma-Pe 9.00-20.00
La-Su 9.00-18.00

Keilaradan ovitagin saat Areenan aukioloaikojen ulkopuolella hotellin vastaanotosta.

Areenan aukioloaikoina tavoitat henkilökunnan numerosta (06) 4831 381.

Areenan aukioloaikojen ulkopuolella voit lunastaa kuntosalilipun hotellin vastaanotosta. Kuntosalin aukioloajat löydät kuntosalin sivulta.
Tiedustelut ja varaukset numerosta (06) 4831 600 myyntipalvelu tai sähköpostilla myynti@harmankylpyla.fi

Härmän keilarata

Upouusi keilaratamme sijaitsee Anssin Jussin Areenan 2. kerroksessa. Kulku keilaradalle tapahtuu ovitagilla, jonka asiakas saa käyttöönsä ratamaksua suorittaessaan Areenan klubille tai hotellin vastaanottoon. Tagi palautetaan oman vuoron jälkeen samaan pisteeseen mistä sen on saanut käyttöön. Tällä tavalla on mahdollista päästä keilaamaan joka päivä klo 7 – 22 välillä!
Lisätiedot, varausohjeet sekä varauskalenterin löydät keilaradan omilta sivuilta.

Urheilu & turnaukset

Anssin Jussin Areena soveltuu hyvin mm. salibandy-, lentopallo ja sulkapalloturnauksiin. Kentän mitat riittävät täysimittaiselle 20 x 40 metrin salibandykaukalolle ja kenttä jakautuu esim. kolmeen lentopallokenttään (3 m suoja-alueet) tai kuuteen sulkapallokenttään. Myös Yleisurheilijat ovat löytäneet mm. Areenan sisäradan monet mahdollisuudet talviharjoitteluun.

Tiedustelut ja varaukset numerosta (06) 4831 600  myyntipalvelu tai sähköpostilla

Lisätiedusteluja voi tehdä myös suoraan Areenasta puh. (06) 4831 381 tai sähköpostilla liikuntahalli@harmankylpyla.fi . Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää.

Kuntoilua Areenassa

Tutustu ohjattuihin tunteihin ja erilaisiin kuntoilupaketteihin kuten KuntoStartti ja Oma Valmentaja, jotka auttavat Sinut hyvin alkuun kuntoilussasi. Paketit sopivat niin aloittelijalle kuin aktiivikuntoilijallekin.

Lisäksi Areenasta löytyy uusi, hyvä tasoinen ja viihtyisä kuntosali. Anssin Jussin Areenan kenttä soveltuu hyvin mm. salibandy-, lentopallo ja sulkapalloturnauksiin.

Proshopin kautta kuntoilemaan

Anssin Jussin Areenan Proshopista löydät asusteita ja välineitä sekä sisäliikuntaan että ulkoiluun. Proshopin valikoima tarjoaa perus asusteita ja kuntoiluun liittyviä välineitä niin golfista kiinnostuneille kuin kuntoliikkujille nuorisoa unohtamatta.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.