Tapahtumien paikka - Härmän Kylpylä

IMG_9549 (kopio)

Tapahtumien paikka

Virkisty Anssin Jussin klubilla

Anssin Jussin Klubi (A-oikeudet) tarjoilee pikkusuolaista evästä paninin ja pikkupizzojen muodossa. Ryhmille tarjoilemme tilauksesta keittolounaita ja muita buffetruokailuja.

Klubilla voit lukea päivän lehdet ja käydä tarvittavan ”jälkipelin” treenien jälkeen. Kesällä voit nauttia huurteisen virvokkeesi terassilla golfkentän maisemista nauttien.


Sali_4

Messut, kokoukset ja juhlatilaisuudet

Anssin Jussin Areena palvelee erinomaisesti suurten juhlien näyttämönä. Areenaan mahtuu kerralla yli 1500 henkilöä ja rakennamme juhlienpuitteet yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnitellen. Anssin Jussin Areenassa ja sen ulkoliikunta-alueilla on pidetty mm. useita messuja, konsertteja, näyttelyjä ja yksityisjuhlia.

Härmän Kylpylän palvelut mahdollistavat vieraiden majoittumisen sekä täydet ravintolapalvelut isoonkin tapahtumaan.
Konsertit

Anssin Jussin Areenalle mahtuu lähes 1400 henkilöä nauttimaan maamme parhaimpien artistien konserteista intiimissä tunnelmassa. Valitsemme ohjelmistoomme vain valovoimaisimpia artisteja niin aikuisten kuin nuorison makuun. Näyttävät lavarakennelmat ja Areenan tilat luovat puitteet tunnelmalliselle tilaisuudelle, jossa artisti on lähelläsi aina viimeiseen penkkiriviin saakka!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan tapahtuma, joka muistetaan pitkään!

Tiedustelut ja varaukset numerosta (06) 4831 600 / myyntipalvelu tai sähköpostilla

Härmä

63° 8' 33.6696'' N
22° 49' 21.4176'' E

Tervetuloa!

[wpgmza id="1"]
X