KAHVILA JUNKI

Kahvila Junki on A-oikeuksin toimiva 60-paikkainen kahvila ja matkamuistomyymälä. Junkissa voit nauttia mm. pientä suolapalaa, virvokkeita tai makeita leivonnaisia.

TUTUSTU

Buffet & lounas

Tervetuloa valmiiseen pöytään! Arkisin buffetissamme tarjolla kotiruokalounas ja päivällinen, viikonloppuisin herkutellaan monipuolisesti lähiruualla.

TUTUSTU

Riihi a’la carte

RIIHI on puitteiltaan moderni, hengeltään Pohjalainen ja Härmäläinen korostaen paikallista historiaa ja elämäntapaa. Menumme vaihtuvat 3 kertaa vuodessa.

TUTUSTU

Kotipizza

Härmän Kylpylästä löytyy Kotipizza Shop-in-Shop. Pizzatilaukset ravintolan aulabaarista numerosta 06-4831 588, myös nouto aulabaarista!

TUTUSTU

Rolls

Rolls on saapunut Härmän Kylpylään! Tilaukset ravintolan aulabaarista numerosta 06-4831 588, myös nouto aulabaarista!

TUTUSTU

Banketti

Upea 60-paikkainen ravintola palvelee niin pieniä, intiimejä tilaisuuksia, kuin myös erilaisten juhlien ja kokousten pitopaikkana. Tule tutustumaan Banketin ihmeelliseen maailmaan!

TUTUSTU

Catering

Onko juhlat tulossa ja tarjottavien miettiminen aiheuttaa päänvaivaa? Monipuolinen catering-palvelumme ratkaisee ongelmasi!

TUTUSTU

Take away

Härmän Kylpylästä take away -herkut kotiin! Kotipizza, a´la carte, päivän lounas, suolaiset ja makeat herkut - nouda mukaan!

TUTUSTU

Terassi

Ravintolamme yhteydessä on ihana kesäterassi maitolaitureineen ja tanssilavoineen. Terassilla on 50 asiakaspaikkaa.

TUTUSTU