Haussa lomakohde kesäksi? Lue lomatestaajien vinkit

Minilomatestaajat kertovat kokemuksiaan Härmän Kylpylästä.

Härmän Kylpylän ja Iltalehden valitsemat minilomatestaajat kävivät alkuvuodesta viettämättä viikonlopun mittaisen kylpyläloman Härmän Kylpylässä Etelä-Pohjanmaan Ylihärmässä.

Susanna HonkaniemiOlli Mäenpää ja heidän lapsensa Helka, 6, Elvi, 4, ja Urho, 2, pääsivät viettämään ikimuistoista perhelomaa. Yli 20 vuotta toisensa tunteneet ystävykset Soile Brushane ja Sirpa Saalasvuo nauttivat hemmottelu- ja hyvinvointilomasta hoitoineen. Pariskunta Sari Saukkonen ja Jukka Kankaanpää rentoutuivat tanssin, hyvän ruoan ja kylpyläpalveluiden merkeissä.

Jos olet suunnittelemassa lomaa perheen, puolison tai ystävän kanssa, lue nämä lomatestaajien kommentit ja katso videot. Ehkä ne auttavat sinua suunnittelemaan omaa unelmien kylpylälomaasi.Nyt on esimerkiksi loistava aika varata lomareissu kesälle. Löydät Härmän Kylpylän tarjoukset ja majoituspaketit täältä.

Majoitus

Härmän Kylpylässä on valikoima erilaisia huoneita jokaisen tarpeisiin. Pientä luksusta elämään saa, kun yöpyy upeassa, vastaremontoidussa sviitissä, kuten Soile ja Sirpa. Sviiteissä on muun muassa erillinen makuuhuone, parveke ja oma sauna.
– Sviitti oli aivan ihana. Tosi miellyttävät värit, materiaalit ja sisustus, Sirpa kehuu.

Kylpylä ja wellness

Kylpylässä viihtyivät kaikki testiryhmäläiset. Susanna ja Olli lapsineen kävivät kylpylässä viikonlopun aikana useamman kerran.
– Kylpylään voisi tulla joskus myös ihan päiväreissulle, Seinäjoella asuva Susanna miettii.

Jukka ja Sari taas nauttivat kylpylän porealtaasta ja keidasaltaasta hierovine suihkuineen.
– Meillä oli aivan ihana rentoutushetki siellä, Sari kehuu.
Kylpyläosaston monipuolisuus teki vaikutuksen myös ystävyksiin Sirpaan ja Soileen.
– Olen käynyt aika paljon kylpylöissä, mutta täällä oli harvinaista se, että kylpylässä oli myös 25 metrin allas. Olemme käyneet aamu-uinnilla uimassa matkaa, Sirpa kertoo.
Ystävykset sekä pariskunta nauttivat viikonlopun aikana myös hieronnoista ja kosmetologin hoidoista.
– Stressihieronta osui niin kohdalleen kun vaan voi, Sari kiittelee.

Ruoka ja juoma

Härmän Kylpylässä on hyvä valikoima ravintoloita, ja jokaiselle löytyy varmasti jotain. Buffet-ravintolassa tarjoillaan monipuolinen aamiainen, lounas ja päivällinen. Tarjolla on aina runsas salaattipöytä sekä liha- kala- ja kasvisvaihtoehtoja. À la carte -ravintola Riihessä voi syödä pitkän kaavan kautta. Junki-kahvilassa voi nauttia juomia, kahvia, välipaloja ja herkkuja, mutta sen yhteydessä ovat myös Rolls ja Kotipizza.
– Saimme nauttia todella maukkaista aterioista sekä buffetissa että à la cartessa, joka oli todella laadukas, Jukka arvioi.
– Ruoka oli tosi hyvää. Kun on kauniit annokset ja viiniä, se tuntuu luksukselta, Soile kuvailee.
Jokainen vanhempi myös tietää, millaista luksusta on päästä useana päivänä valmiiseen pöytään.
– Kun ei tarvitse käyttää aikaa ruoanlaittoon, pystyimme vanhempina panostamaan yhdessäoloon ja olemaan täysillä lasten kanssa, kolmen alle kouluikäisen lapsen äiti Susanna kuvailee.

Luonto ja aktiviteetit

Härmän Kylpylä sijaitsee luonnon helmassa, Pohjanmaan upeiden lakeuksien keskellä. Ulkoilumahdollisuuksia löytyy jokaisena vuodenaikana. Kesällä vieressä avautuu golf-kenttä, talvella hiihtolatu. Lenkkipolut kutsuvat pyöräilemään, sauvakävelemään ja lumikenkäilemään, ja välineitä saa vuokrata läheiseltä Anssin Jussin Areenalta.
– Aktiviteetteja on tosi paljon. Jos ajattelee, että jäisi pidemmäksi aikaa, niin varmasti löytyisi jokaiselle päivälle tekemistä.

Härmän Kylpylän Yölintu-ravintolassa järjestetään myös useaan kertaan viikossa tansseja livemusiikin tahtiin, ja tanssittamaan saapuu ykkösrivin esiintyjiä tangokuninkaallisista iskelmätähtiin. Lomatestaajien viikonloppuna ravintolassa esiintyi Jaska Mäkynen.
– Oli tosi mukavaa kuulla pitkästä aikaa livemusiikkia, se tuo ihan oman lisänsä tanssimiseen. Tanssi on kivaa liikuntaa, joka onnistuu puujalallakin, Jukka nauraa.

Palvelu

Härmän Kylpylän henkilökunta sai kiitosta kaikilta lomatestaajilta.
– Henkilökunta oli todella mukavaa ja palvelualtista. Tuli sellainen olo, että saa rentoutua rauhassa ja meistä pidetään huolta, Sari sanoo.

Soile ja Sirpa intoutuivat myös juttelemaan henkilökunnan kanssa.
– Ihmiset ovat tosi mukavia täällä ja olemme tutustuneet paikallisiin. Viikonloppu on ollut aivan ihana.

Tutustu Härmän Kylpylän tarjouksiin ja varaa seuraava lomasi!