Testit ja valmennukset

036

Kuntotestaus

Peruskestävyyskunto testataan polkupyöräergometritestillä, josta testattava saa testipalautteen ja harjoitusohjelman peruskestävyyden ylläpitämiseksi tai parantamiseksi
45€

InBody kehon koostumusmittaus

Kertoo lihas-, rasva, ja luukudoksen määrän sisältäen viskeraalisen rasvan osuuden, lihasmassan jakautumisen kehossa, rasvaprosentin, sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrä
Käytössämme on InBody 770 -laite joka on markkinoiden parhaimmistoa!
25€


porukka polkee 20x13

 

Mobiilitestiasema

Fyysisen kunnon testausta liikuteltavan testiyksikön muodossa. Testiasema pystytetään yrityksen tilohin ja testaus onnistuu helposti osana työpäivää. Testattavat saavat yksilöllisen palautteen ja harjoitusohjelman. Sisältö suunnitellaan yhteistyössä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa, jossa huomioidaan eri ammattiryhmien tarpeet ja keskeiset kuormitustekijät.


IMG_9393

Hyvinvointianalyysi

Sykevälimittaukseen perustuva mittausmenetelmä antaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa testattavan voimavaratasapainosta eli stressin hallinnasta, liikunnan vaikuttavuudesta, työn kuormittavuudesta ja levon palauttavista vaikutuksista. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen sekä terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille. Testattava saa analyysistä palautteen jatkosuosituksineen sekä kirjallisen raportin. Lataa tästä esitteemme!


IMG_9345

OmaValmentaja (PersonalTrainer)

Tarvitsetko liikuntaasi tukea ja valmennusta? Ota käyttöösi henkilökohtainen valmentaja innostamaan, valmentamaan ja suunnittelemaan tavoitteidesi mukaista ohjelmaa. Omavalmennus sopii niin aloittelevalle liikkujalle, kuin tavoitteelliselle kuntoilijallekin.

Härmän Kuntokeskuksessa omavalmennuksesta vastaavat pitkän kokemuksen omaavat liikunnan ammattilaiset.

OmaValmentaja / PersonalTrainer löytyy täältä!

Kysy lisää 06- 4831 600 / tai liikunnanohjaajat@harmankuntokeskus.fi

Härmä

63° 8' 33.6696'' N
22° 49' 21.4176'' E

Tervetuloa!

[wpgmza id="1"]
X